Kontakt

Kontakt mig – Lad os skabe positiv forandring sammen!

Velkommen til kontaktsiden, hvor din rejse mod øget velvære og positiv forandring begynder. Jeg er her for at lytte, støtte og guide dig på vejen mod et liv med mindre stress, angst eller depression. Din beslutning om at nå ud og tage det første skridt mod at forbedre dit mentale velbefindende er en vigtig handling, og jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Uanset om du har konkrete spørgsmål om kognitiv terapi, ønsker at planlægge din første session, eller bare gerne vil dele dine tanker og bekymringer, er jeg her for dig. Sammen kan vi skabe et skræddersyet terapiforløb, der passer til netop dine behov og mål.

Hvorfor vælge kognitiv terapi hos mig?

Jeg tror på en personlig tilgang til terapi, der fokuserer på dine unikke udfordringer. Ved at vælge kognitiv terapi hos mig får du ikke kun professionel støtte, men også en dedikeret terapeut, der kommer til dig, skaber et trygt rum, og respekterer din tid og fortrolighed.

Sådan kontakter du mig:

Brug formularen herunder til at sende mig en besked, og lad os starte dialogen. Jeg er her for at besvare alle dine spørgsmål og tage det første skridt sammen med dig mod en lysere fremtid. Bemærk venligst, at der ikke modtages besøg på adressen uden forudgående aftale.

Del din Historie – Lad os skabe positiv forandring sammen:

Din rejse mod bedre mental sundhed starter her. Uanset hvor du er i livet, og uanset hvilke udfordringer du står over for, er du ikke alene. Jeg er her for at hjælpe dig med at genfinde balance, trivsel og glæde. Kontakt mig i dag, og lad os sammen skabe positiv forandring i dit liv.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

MINDTREE
Gl. Nyborgvej 44
5772 Kværndrup

Telefon: +45 7120 3380

CVR: 33900376

 

Bestil tid til terapi