Min historie

Som menneske har jeg altid været meget nysgerrig på andre mennesker, på hvordan vi påvirker hinanden på godt og ondt. Jeg har en lang karriere bag mig som kok og sidenhen indretningskonsulent og til sidst salgschef. Udefra lignede det nok at jeg havde styr på tingene, men inderst inde, så var jeg ikke der hvor jeg gerne ville være.

Jeg har altid været dygtig til det jeg har lavet, men jeg har bare ikke følt at jeg var på rette hylde. Jeg følte at jeg arbejdede, bare for at tjene penge, der var ikke noget indhold, ingen værdi. Jeg har altid vidst jeg ville noget andet, noget med mennesker, noget med at hjælpe andre.

Toget ramte i 2018

I 2018 blev jeg så ramt af stress, noget jeg ikke troede var muligt, jeg mener, som kok, sælger og salgschef, er jeg jo vandt til at have travlt, meget travlt. Hvordan kunne jeg så blive ramt af stress? Det var tid til at revurdere min opfattelse af mig selv og af verden.

Til min store overraskelse, så var der ikke meget hjælp at hente når man var sygemeldt med stress, hverken fra lægen, sygeforsikringen eller fra arbejdsgiveren. Derfor begyndte jeg på min egen rejse. Jeg ville forstå stress, uden at forstå det, kunne jeg ikke overvinde det.

Det resulterede i at jeg tog en uddannelse som NLP practitioner og sidenhen en coach uddannelse.

Er jeg ikke normal?

Jeg har altid vidst, lige fra jeg var barn, at jeg kunne noget som ikke var normalt, jeg blev nemlig ikke træt, altså, sådan rigtig træt, jeg kunne blive ved og ved, uanset om det var sport eller arbejde. Samtidig så var min hjerne hurtigere end andre menneskers. Altså, jeg følte at jeg kunne tænke hurtigere end andre, jeg vandt derfor altid i spil som krævede hjerne arbejde.

I 2015 kunne jeg mærke at jeg nok havde en eller anden fejl eller defekt, som var skyld i det, så jeg gik til læge. Vi kom omkring ADHD men lægen mente ikke at jeg kunne have ADHD, fordi jeg ikke var voldelig. Så jeg blev ikke klogere, man stoler jo på sin læge.

I 2019 havde jeg skiftet læge og tænkte at jeg jo kunne give det en chance mere, altså blive undersøgt for ADHD. Jeg var så igennem et længere forløb med en psykiater og jeg fik konstateret ADHD, selvom jeg ikke er voldelig. Pludselig gav hele verden mening for mig. Så nu var der altså noget konkret at arbejde med.

Værdi er det man giver til andre

Med min ADHD diagnose kunne jeg pludselig bedre forså verden, men især mig selv. Derfor tog jeg en CBT uddannelse, bedre kendt som kognitiv terapeut. Jeg havde brug for at forstå hvordan andre menneskers hjerne virker og hvad det er der begrænser dem, men jeg havde også et behov for at sætte min viden i struktur.

Jeg gør det nemlig ikke for sjovt, jeg gør det fordi jeg ved at jeg kan hjælpe andre, også dig. Min terapi form er altså baseret på kognitiv terapi og til tider en tvist af NLP, hvis de er behov for det.

Hvad med fremtiden?

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med en uddannelse som SSA, det giver mig nemlig muligheden for at dykke dybere ned i hvordan man behandler psykisk syge mennesker i vores system. Mit hjertebarn er dog, at arbejde med at hjælpe mennesker med deres psykiske udfordringer.

Jeg arbejder altså ikke fuldtid som terapeut på nuværende tidspunkt, men på sigt, er det min plan. Derfor vil de tidspunkter hvor jeg kan hjælpe dig, typisk være sene eftermiddage, aftener og weekender.

Jeg har heller ikke nogen klinik, terapien foregår altså på din adresse, online, eller i mit hjem, jeg tror det er en fordel for dig, da trygge rammer virker bedst.